Szolgáltatások

Edzett üveg gyártás, edzett üvegek gyártása

Az edzett üveg egyrétegű biztonsági üveg, float üvegből készül hőkezeléssel, a megmunkált üveget kb: 620-650 fokra felhevítik, majd ezt követően folyamatosan lehűtik az üveg mindkét felületét, hőkezelés során a külső felületek lehűlése gyorsabb, a lehűlés miatt feszültségeloszlás alakul ki az üvegben, a hőkezelési eljárásnak köszönhetően megváltozik az üveg fizikai tulajdonsága, előnye az ütésállóság, csavarodás és a hőmérséklet változásokkal szembeni nagyobb ellenállóság. A hűtés sebességétől függően edzett üveget (ESG) vagy előfeszített üveget (TVG) állítanak elő.

Edzett üveg termékeink

Edzett üveg zuhanykabin gyártás, üveg zuhanykabinok, üveg zuhanyfal, üveg zuhanyfülke, edzett üveg zuhanyajtók, üveg paravánok, kül- és beltéri edzett üvegajtó, üveg tolóajtók, edzett üvegfal, edzett üvegfalak gyártása, edzett üvegasztal, edzett üveg asztallapok, edzett üvegpolc, üvegpolcok gyártása.

Laminált üveg gyártás, laminált üvegek gyártása

Kettő vagy több megmunkált üvegrétegből felépülő üvegszerkezet. Több üveglap rétegelésével készülnek a többrétegű laminált üvegek. A laminált üveg lamináló anyaga általában műanyag fólia (PVB polivinyl butiral, EVA ethyl-vinyl-acetat) az üveg rétegek pedig edzett illettve kombinálva edzett és hőkezelt üveg lehet. A végleges kötés vákumlaminálással történik, a fólia szervesen beépül az üveglapok felületébe a hő és nyomás együttes hatására. A lamináló anyagnak két fő szerepe van: A laminált üveget törés esetén egyben tartsa, nem engedi kihullani az üvegszilánkokat a helyükről, vagyon és a személyi sérülést csökkentve, valamint növelve a maradó teherbírást. Laminált üveg termékeink:

Bel és kültéri üvegkorlát gyártás, korlát üveggyártás, oszlopos, vonalas pontmegfogásos üvegkorlát, korlát üvegek gyártása, pontmegfogásos üvegkorlát készítés. Üvegkorlátok, korlát üvegek ragasztott biztonsági üveg, és laminált edzett üvegből gyártjuk, helyszíni szereléssel. Lépésálló üveg, időtálló karc és csúszásmentes többrétegű járható üveg, taposó üveg, járható üvegfelületek gyártása. Előtető üveg gyártás, előtető üveg csere, előtető üvegezés, pontmegfogásos előtető üvegek gyártása.

Biztonsági hőszigetelő üvegek gyártása

Bármilyen összetételű 2-3 rétegű hőszigetelő üveg, thermo üveg gyártás Low-e üveg lágyfém bevonatos üveggel argon gázzal töltve. A biztonsági hőszigetelő üvegek gyártása és méretre való beépítése a betörések és az üvegtörések ellen optimális megoldás. A hőszigetelő ablaküveg általában két üveglapból áll, a két üveg között páramentesítő anyagot tartalmaz. A két üvegtábla között alumínium távtartó adja meg a üvegszerkezet vastagságát.

Tükör vágás, ezüst, bronz tükör vágás 3 mm - 6 mm-ig

Tükör csiszolás, tükör fazettázás, tükör készítés méretre, tükör beépítés helyszínen

Üvegcsiszolás

Üveg csiszolás, egyenes, íves csiszolás, élcsiszolt üvegpolcok, üvegasztalok, bútor üvegajtók készítése.